Varna24.bg. "Продължаваме да разлепяме обяви навред със снимки на синът ми.

...
Varna24.bg. "Продължаваме да разлепяме обяви навред със снимки на синът ми.
Коментари Харесай

Майката на Здравко се поболя от тревоги, тръгна и по врачки, каза какво я крепи

Varna24.bg . 
"Продължаваме да разлепяме разгласи навсякъде със фотоси на синът ми. Отправих и нееднократен апел в обществената мрежа към варненци и хората, живеещи в покрайнините, да ревизират по лозята, във вилните си места, в изоставени къщи, в случай че има такива... Ходих по храмовете и там да апелирам хората да оказват помощ, в случай че могат...
В отчаянието си потеглих и по врачки. Поне при 5-6 вървях. Говорят цялостни нелепости. Едната ми сподели, че синът ми е край морето, затиснат сред камъните. 
Ние нали на всички места търсихме, полицията прерови всеки шубрак и камък в Морската градина и край плажа. 
Едната сподели, че по телефона някой му се обадил и той тръгнал, а Здравко нямаше телефон в себе си. Единственото нещо, което ме избавя от тъгата ми е това, че преподавам пиано на дечица и те ме разведряват малко ", показа през сълзи Олга Чакърова.
Тя ни даде последните фотоси, правени през лятото със синът й. От тях проличава, че въпреки и с шизофрения, Здравко е контактен и наподобява на пораснало дете, което се радва на живота в компанията на околните си хора.

Припомняме, че 32-годишният Здравко изчезна на 10 септември при разходка с татко си в Морската градина. От тогава следите му се губят и от младия мъж няма диря. Родителите, въпреки и обезверени, не губят вяра.
В случай, че някой забележи Здравко, който е висок 187 см. и е облечен с риза на квадрати и кафяви дънки, може да се обади на тел. 112 или да се свърже с околните на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР